vleresime vila

Une rritem dhe shtohem ne vlere perms diteve te panumerta. Ndonese dukem e fjetur, vlera ime rritet, kurre nuk resht e nuk venitet; koha eshte ndihmesi im, popullsia me shton. Zjarrin dhe forcat e natyres I sfidoj, ata nuk me shkaterrojne dot…………………………….

Une jam toka (pasuria e paluajteshme) …………………………. (Lou Scott)

Kryeligji i botës së sotme është ai i ruajtjes së mjedisit. Nuk ka integritet më të madh e më të epërm se integriteti i natyrës.